گزارش HTML Improvement در گوگل سرچ کنسول

قسمت HTML Improvement یکی از آیتم های کاربردی سرچ کنسول است. در این قسمت مشکلات Meta Description و Title tag و Non-indexable content نمایش داده می شود که دو آیتم اول بسیار کاربردی هستند. انواع مختلف پیغام های HTML Improvement در ادامه توضیح داده شده اند.

Meta Description

گزارش ایرادات متا دیسکریپشن در HTML Improvement
گزارش ایرادات متا دیسکریپشن در HTML Improvement

در این قسمت آدرس صفحاتی که متا دیسکریپشن آنها نیاز به اصلاح دارند نمایش داده می شود که به شرح زیر می باشند:

  • Duplicate meta description: همانگونه که از نام آن مشخص است، آدرس صفحاتی که دارای متا دیسکریپشن تکراری باشند در این قسمت نمایش داده می شوند.
  • Long meta description: گوگل تا این لحظه هیچ گاه تعداد کاراکتر مشخصی را به عنوان حداکثر یا حداقل کاراکتر مجاز دیسکریپشن تعیین نکرده است و عرض دیسکریپشن را مد نظر دارد. به عبارت دیگر با توجه به متفاوت بودن پهنای کاراکترهای مختلف، تعیین تعداد دقیق کاراکترهای مجاز امکان پذیر نیست. ولی به صورت تجربی مشخص شده که در لحظه نگارش این کتاب، حداکثر تعداد کاراکتر مجاز برای نوشتن متا دیسکریپشن در حدود 320 کاراکتر است. با توجه به این توضیحات، آدرس صفحاتی که متا دیسکریپشن آنها خیلی طولانی تر از حد مجاز باشند، در قسمت Long meta description نمایش داده می شوند.
  • Short meta description: آدرس صفحاتی که متا دیسکریپشن آنها خیلی کوتاه باشد در این قسمت نمایش داده می شوند.

Title tag

گزارش ایرادات تگ عنوان در HTML Improvement
گزارش ایرادات تگ عنوان در HTML Improvement

در این قسمت، آدرس صفحاتی که Page title آنها نیاز به اصلاح دارند نمایش داده می شود. با توجه به اجباری بودن Page title و اهمیت بالای آن در محاسبات رنکینگ، تلاش کنید که همواره همه صفحات سایت شما فاقد ایراد Title tag باشند. انواع مشکلات عنوان صفحه که در این قسمت به شما نمایش داده می شوند به شرح زیر است.

  • Missing title tags: صفحاتی که فاقد تگ عنوان صفحه هستند.
  • Duplicate title tags: صفحاتی که عنوان صفحه آنها تکراری است.
  • Long title tags: در مورد حداکثر کاراکتر مجاز عنوان صفحه، در اینجا نیز مشابه متا دیسکریپشن امکان تعیین عدد دقیق وجود ندارد ولی تجربه نشان داده است که در صفحه نمایش نتایج جستجو در گوگل بر روی دسکتاپ و موبایل، معمولا در حدود 67 کاراکتر از عنوان صفحه نمایش داده می شود و این عدد در تبلت به حدود 100 کاراکتر می رسد. در قسمت Long title tags، صفحاتی که عنوان صفحه آنها بسیار طولانی باشد نمایش داده می شود.
  • Short title tags: صفحاتی که عنوان صفحه آنها خیلی کوتاه است.
  • Non-informative title tags: عنوان صفحه در حقیقت باید بتواند در مورد صفحه به کاربر اطلاعات بدهد. اگر عنوان صفحه صرفا برای موتور جستجو نوشته شود و به عنوان نمونه اگر فقط تعدادی کلمه کلیدی در عنوان صفحه آورده شود و عنوان صفحه به تنهایی دارای معنای مشخصی نباشد و اطلاعاتی در مورد صفحه ندهد، این گونه صفحات در قسمت Non-informative title tags نمایش داده می شوند و هر چه سریعتر باید آنها را اصلاح نمود.

Non-indexable content

در این قسمت مشکلات مربوط به محتواهای غیر قابل ایندکس مانند برخی ویدیوها و عکسها نمایش داده می شوند.

یک سئوکار حرفه ای جهت انجام سئوی سایت لازم است که همیشه گزارش HTML Improvement در سرچ کنسول را تحت نظر داشته باشد و ایراداتی که با آن مواجه می شود را هر چه سریعتر برطرف کند. البته گزارش های متعددی در Search Console وجود دارند که جهت سئوی حرفه ای سایت لازم است که با آنها آشنایی کامل داشته باشید و از اطلاعات کسب شده از گزارش ها جهت ارتقا جایگاه سایت در موتورهای جستجو استفاده کنید. شما می توانید در بخش آموزش گوگل سرچ کنسول با انواع گزارش ها و ابزارهایی که گوگل در اختیار وبمستران قرار داده آشنا شوید.

2 دیدگاه

  1. با سلام ،
    آیا Duplicate title tags و موارد دیگر اگر اصلاح نشوند تاثیر منفی روی سایت می گذارند مثلا خود تگ های تکراری بعنوان محتوای تکراری شناخته شده و باید تغییر کنند و در صورت عدم تغییر تاثیر منفی روی سئو می گذارند

    • سلام، بله با توجه به اهمیت زیاد title tag در سئو، نسبت به برطرف کردن این گونه ایراد سریعا اقدام نمایید. تلاش کنید که هیچ اروری در HTML Improvement نداشته باشید، مخصوصا موارد مربوط به تگ تایتل.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *