site designing steps

مراحل طراحی و راه اندازی وب سایت

صفر تا صد طراحی سایت

برنامه ریزی برای راه اندازی یک سایت جدید باید به درستی انجام شود و تمامی مراحل طراحی و انتشار سایت به صورت گام به گام و طبق برنامه پیش رود. با یک برنامه دقیق و حساب شده هم در وقت شما صرفه جویی میشود و هم در بودجه شما. تیم طراحی وب یوز در این مقاله قصد دارد تا شما را به طور دقیق با مراحل طراحی و راه اندازی و انتشار یک سایت آشنا نماید.

هدف خود را از راه اندازی سایت مشخص کنید

طراحی گرافیكی قالب، محتوای سایت و فرم ها و موارد دیگر می بایست در راستای سیاست های کسب و کار شما باشند.در طراحی و انتشار یک سایت باید موارد بسیاری مانند کاربرد سایت در حال و آینده، جامعه کاربران هدف، تک یا چند زبانه بودن سایت را نیز در نظر بگیرید. در ابتدا شما در ارتباط مستقیم با تیم طراحی سایت وب یوز اهداف و سیاست های خود را مستقیما به تیم ما منتقل می كنید. با دانستن اهداف و برنامه های آتی شما، ما میتوانیم بهترین تکنیک و ایده را برای شما انتخاب کنیم. مراحل بعدی به انجام صحیح و كامل این مرحله بستگی دارد.

انتخاب نام دامنه سایت متناسب با تجارت شما

انتخاب نام دامنه یا همان domain name برای سایت اینترنتی یكی از مهمترین مواردیست که در انتخاب آن باید بسیار دقت کرد. نام دامنه، هویت شما در اینترنت را مشخص میکند. سعی کنید نام هایی را انتخاب کنید که به راحتی به خاطر سپرده شوند و همچنین طولانی نباشند که هر چه راحت تر توسط کاربر نوشته و به خاطر سپرده شود.می توان گفت نام دامنه سایت شما به نوعی علامت و نشان تجاری شما در دهکده جهانی است.

مشخص کردن اولویت ها در طراحی ظاهری قالب

پیشنهاد می گردد سایتهایی را که از نظر ظاهر قالب مد نظرتان است را معرفی کنید تا در هنگام طراحی سایت از آنها الهام گرفته شود و خروجی نهایی به سلیقه شما نزدیکتر باشد. به عنوان نمونه، شما می توانید با توجه به رنگ سازمانی بیزینستان، تعیین کنید که دوست دارید از چه رنگ و یا رنگ هایی در سایتتان استفاده کنید.

مراحل طراحی و راه اندازی وب سایت

اهمیت محتوی سایت

یکی از مهم ترین مقوله های داشتن یک سایت، تولید محتوی برای سایت است. هر چه سایت شما زیبا باشد و یا از نظر برنامه نویسی قوی باشد ولی از نظر محتوی ضعیف باشد، هم نمی توانید کاربران هدف را از طریق موتورهای جستجو جذب کنید و هم در صورت هدایت کاربر به سایت، نمی توانید او را جذب سایت خود کنید و در عمل سایت موفقی نخواهید داشت. هر چه محتوای غنی تر و کاربردی تری داشته باشید، کابران بیشتری را جذب و سپس آنها را به خریداران و مشتریان خود تبدیل می کنید.

فراموش نکنید که موفقیت در اینترنت و رنک بالا در موتورهای جستجو بدون زحمت بدست نخواهد آمد. پس باید زمان بگذارید و برای سایت خود محتوای مفید و مرتبط با زمینه کاریتان مانند مقاله و تصویر و فیلم تولید کنید تا هر چه بیشتر کاربران را جذب وبسایت خود کنید.

تست اولیه نمایش سایت

در این مرحله از مراحل طراحی وب سایت، شما تقریبا به پایان کار نزدیک شده اید. اکنون سایت شما به صورت آزمایشی در یک دامنه تستی منتشر شده و شما میتوانید سایت خود را از همه نظر مورد آزمایش قرار دهید و در صورت یافتن هر گونه مشکل احتمالی، آن را به تیم وب یوز گزارش کرده تا بررسی و رفع گردد.

سئو سایت را حتما در نظر بگیرید

توصیه می شود به سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو هم توجهی ویژه داشته باشید. چرا که با رعایت اصول سئو در طراحی و تولید محتوا می توانید کاربران بیشتری را به صورت هدفمند به سایت خود هدایت کنید. لطفا مقاله آیا شما به SEO نیاز دارید را مطالعه بفرمایید.

مراحل طراحی و راه اندازی وب سایت seo-webyooz

مرحله انتشار و رونمایی سایت

در این مرحله طراحی و عیب یابی سایت شما به پایان رسیده و مطالبی نیز در آن قرار گرفته و آماده است تا آن را در اینترنت منتشر کنید و دسترسی به آن را برای عموم امکان پذیر کنید و همچنین می توانید تبلیغات خود را شروع کرده و هر چه بیشتر بازدیدکنندگان را به سایت خود هدایت و جذب کنید و از سایت جدید خود لذت ببرید.

Rating: 5

2 نظر برای “مراحل طراحی و راه اندازی وب سایت

  1. مراحل صفر تا صد طراحی سایت رو خیلی مختصر و مفید اعلام کردید ممنونم یکی از دغدغه های من برای طراحی وبسایت همیشه این بوده که به راهنمایی و پیشنهاد کدوم طراح سایت اعتماد کنم در این مقاله خیلی واضح شما پله ها و مراحل طراحی website را اعلام کردید ولی یک سئوال دارم ازشما، اینکه قبل از شروع طراحی برای یک وبسایت فروشگاهی در مرحله انتخاب زبان برنامه نویسی سایت php را توصیه میکنید یا asp.net ؟

    Rating: 5
    1. سلام سرکار خانم سمیرا،
      بسیار خرسند هستم که این نوشته برای شما سودمند بوده است. در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی اگر تیم حرفه ای برنامه نویسی در هر کدام از زبانها برای شما کدنویسی انجام دهند، هر دو گزینه خوبی هستند. البته انتخاب سرور لینوکس و یا ویندوز هم در انتخاب شما می تواند تاثیرگذار باشد. تمرکزتان بیشتر روی UI و UX باشد مفیدتر خواهد بود.

دیدگاه و سوالات خود را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *