تنظیمات Account در گوگل آنالیتیکس

تنظیمات Account در گوگل آنالیتیکس

جهت انجام تنظیمات اکانت گوگل آنالیتیکس، پس از ثبت نام در آنالیتیکس ابتدا وارد اکانت خود شوید و روی آیکون چرخ دنده که در پایین صفحه سمت چپ وجود دارد کلیک کرده تا وارد صفحه Admin آنالیتیکس شوید. همچنین اگر از قبل در اکانت خود لاگین هستید، می توانید با کلیک بر روی آیکون چرخ دنده که در سمت چپ پایین صفحه وجود دارد به صفحه Admin وارد شوید. در ستون سمت چپ صفحه ادمین آنالیتیکس شما می توانید تنظیمات اکانت، مدیریت کاربران اکانت، رویت همه فیلترهای موجود در اکانت، تاریخچه تغییرات اکانت و سطل زباله اکانت را مشاهده کنید. در ادامه، در مورد هر کدام از این بخش ها توضیح داده شده است.

Account Settings

در قسمت Account Settings، امکان مشاهده ID اکانت آنالیتیکس و مشاهده و تغییر نام اکانت و کشور محل بیزینس وجود دارد. در این بخش امکان فعال یا غیر فعال نمودن مواردی مانند Google Products & Services و Benchmarking و Technical support و Account specialists نیز به صورت اختیاری وجود دارد که با فعال کردن آنها، اطلاعات اکانت آنالیتیکس شما به صورت ناشناس برای کمک به ارتقا آنالیتیکس به گوگل ارسال می شود و همچنین در صورت وجود مشکلات فنی در اکانت شما، تیم پشتیبانی گوگل بتواند به اکانت شما دسترسی داشته باشد.

تنظیمات اکانت در گوگل آنالیتیکس
تنظیمات اکانت در گوگل آنالیتیکس

Account User Management

در این قسمت، امکان مشاهده سطح دسترسی کاربران به اکانت آنالیتیکس و مدیریت آنها (حذف، اضافه و تغییر سطح دسترسی) وجود دارد. البته امکان حذف و اضافه نمودن کاربران تنها برای افرادی وجود دارد که سطح دسترسی لازم را برای انجام این کار داشته باشند.

مدیریت کاربران در اکانت گوگل آنالیتیکس
مدیریت کاربران در اکانت گوگل آنالیتیکس

با توجه به تصویر بالا، با کلیک بر روی دکمه بعلاوه که به رنگ آبی است، شما می توانید نسبت به اضافه کردن یک کاربر با دسترسی مشخص اقدام کنید.

در هنگام اضافه کردن User، با توجه به تصویر زیر، در صورتیکه گزینه Edit را انتخاب کرده باشید، کاربر مورد نظر امکان ویرایش اکانت آنالیتیکس شما به همراه همه Property ها و View های آن را خواهد داشت ولی اگر فقط گزینه Read & Analyze انتخاب شود، کاربر فقط امکان دیدن گزارش ها را خواهد داشت و دسترسی به ویرایش گزارشان به او داده نمی شود. اگر گزینه Manage Users انتخاب شود، کاربر می تواند نسبت به اضافه کردن یا حذف کاربران دیگر اقدام کند. گزینه Collaborate در لغت به معنی همکاری است و در صورت انتخاب آن، کاربر می تواند مواردی مانند داشبورد و یادداشت را ایجاد یا ویرایش کند.

اضافه کردن کاربر به گوگل آنالیتیکسAll Filters

در قسمت All Filters امکان تعریف و مشاهده فیلترهای گوناگون در view های آنالیتیکس وجود دارد. به عنوان مثال در این بخش می توان فیلتری تعریف کرد که تمامی ترافیک ورودی از یک آدرس آی پی خاص را exclude نماید، سپس آن را بر view ها اعمال نمود.

Change History

در این قسمت، می توان تاریخچه تغییرات اعمال شده در اکانت آنالیتیکس را مشاهده نمود.

تاریخچه تغییرات در اکانت گوگل آنالیتیکس
تاریخچه تغییرات در اکانت گوگل آنالیتیکس

Trash Can

Trash Can مکانی موقت برای نگهداری اکانت ها، Property ها و View هایی است که دلیت شده اند. موارد پاک شده، به مدت 35 روز در سطل زباله نگهداری می شوند و می توان در طول این مدت، آنها را مجددا Restore نمود. در صورتی که این 35 روز به اتمام برسند، تمامی اکانت ها، Property ها و View هایی که در سطل زباله هستند، به صورت دائمی پاک خواهند شد.

دیدگاه و سوالات خود را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *