تست سرعت لود صفحه با Google Scorecard

با توجه به رشد روزافزون موبایل های هوشمند، طبیعی است که این روزها میانگین تعداد کاربران موبایلی سایت ها از کاربران دسکتاپ بیشتر باشد. البته با توجه به نوع خدمات یک سایت ممکن است که آمار متفاوت باشد ولی در هر صورت نتایج تحقیقات نشان می دهد که بیشتر کاربران از موبایل جهت جستجو و گشت و گذار در اینترنت استفاده می کنند. به همین دلیل علاوه بر موبایل فرندلی بودن سایت، سرعت بارگذاری صفحات در موبایل بسیار حائز اهمیت است و در نتیجه دانستن سرعت لود صفحه بر روی موبایل کاربران برای وبمستران و سئوکاران حرفه ای نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

سنجش سرعت صفحه با گوگل اسپید اسکورکارد

پس از اعلام گوگل برای آپدیت الگوریتمش به نام آپدیت سرعت گوگل، این غول موتور جستجو با معرفی ابزاری جدید به نام Speed Scorecard، این امکان را برای سئوکاران و وبمستران فراهم کرد که بتوانند سرعت بارگذاری سایت خود توسط موبایل را با دیتای واقعی که از گوشی های موبایل کاربران در شبکه 4G و شبکه 3G کسب شده، بررسی کنند.

گوگل موبایل اسپید اسکورکارد
تست سرعت بارگذاری صفحه با Google Speed Scorecard

با توجه به تصویر بالا، شما می توانید کشور مورد نظر و همچنین شبکه موبایل 4G یا 3G را از لیست آبشاری انتخاب کرده و حداکثر سرعت لود صفحه 4 سایت را به طور همزمان با یکدیگر مقایسه کنید.

گوگل اطلاعات Speed Scorecard را از کجا می آورد

اطلاعات اسپید اسکورکارد از مرورگر کروم گوشی های موبایل کاربران به صورت ناشناس که Chrome User Experience Report نام دارد، جمع آوری می شوند. در حال حاضر اطلاعات گوگل اسپید اسکورکارد از کاربران موبایل 12 کشور آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلیس، هلند، سوئد، آلمان، هند، ایتالیا، ژاپن، اسپانیا و فرانسه جمع آوری می شود و قرار است به تدریج کاربران بیشتری از کشورهای دیگر نیز به این اطلاعات افزوده شوند.

نمره سرعت کدام سایت ها در اسپید اسکورکارد در دسترس است

هم اکنون با Speed Scorecard می توانید اطلاعات سایتهای پرترافیک که عمده کاربران آنها در دوازده کشوری که در بالا به آنها اشاره شد وجود دارند را مشاهده کرده و سایتها را از نظر نمره سرعت لود صفحه با موبایل با یکدیگر مقایسه کنید. اگر سایت شما در آمار اسپید اسکورکارد موجود نبود، همچنان می توانید تاثیر سرعت بارگذاری صفحات بر درآمد سالیانه را از قسمت Impact Calculator که در زیر فرم Speed Scorecard وجود دارد را محاسبه کنید.

محاسبه تاثیر سرعت بارگذاری صفحه بر درآمد با Impact Calculator

با توجه به تاثیر مثبت افزایش سرعت بارگذاری صفحه بر استفاده کاربران از سایت که در نهایت منجر به افزایش درآمد سایت می شود، همان طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، گوگل ابزاری دیگر به نام Impact Calculator را جهت محاسبه سود حاصل از افزایش سرعت لود صفحات سایت در اختیار وبمستران و تحلیل گران گذاشته است.

محاسبه تاثیر سرعت بارگذاری صفحه بر درآمد با Impact Calculator
محاسبه تاثیر سرعت بارگذاری صفحه بر درآمد سالیانه با Impact Calculator

شماره هایی که در تصویر بالا مشخص شده اند به شرح زیر می باشند:

  1. نام دامین
  2. میانگین بازدید ماهانه
  3. میانگین ارزش هر سفارش یا فروش
  4. سرعت بارگذاری صفحه که در Speed Scorecard محاسبه شده و یا سرعت لود فرضی که قصد دارید تاثیر آن را بر درآمد سالیانه مشاهده کنید.
  5. نرخ تبدیل (نسبت سفارش به تعداد بازدید)
  6. تاثیر مثبتی که سریعتر شدن لود صفحه به میزان نمایش داده شده در قسمت 7 بر درآمد سالیانه سایت می گذارد.
  7. دکمه کشویی که توسط آن می توانید سرعت لود صفحه را به صورت دستی تغییر داده تا تاثیر آن را در قسمت 6 بر درآمد سالیانه سایت ببینید.

اگر سایت شما پرترافیک است، هم اکنون می توانید جهت سئوی حرفه ای سایت و تست سرعت بارگذاری صفحهات سایتتان و یا هر سایت پرترافیک دیگر به صفحه Winning on Mobile گوگل مراجعه نمایید. دقت فرمایید که متاسفانه این آدرس با IP ایران در دسترس نیست و جهت استفاده از این سرویس فعلا باید از آی پی آدرس غیر از ایران استفاده کنید.

2 دیدگاه

  1. معرفی امکان سنجش سرعت صفحه با گوگل اسپید اسکورکارد خیلی خوب بود متشکرم از مطالب به روزتون

  2. سلام واقعاً عالی بود تست سرعت لود صفحه رو با گوگل اسکور کارد تست کردم اینکه با 12 تا کشور ریپورت میده جالبه و اینکه میانگین بازدید ماهیانه روهم میده و تاثیر سرعت لود صفحه بر بازدید رو میگه عالیه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *